Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Najděte svou vnitřní jiskru

Vnitřní krása, která z vás září i navenek? Jasně! Stačí mít své malé denní rituály, které vám pomůžou se zvládáním každodenních povinností a zároveň vám dodají dobrou náladu a pocit krásy. Protože cítit se krásní znamená opravdu být krásní!

foto alt

Jak začínáte a končíte svůj běžný den? Věnujte si chvilku jen pro sebe a dopřejte si svůj ranní a večerní rituál péče o pleť, který nejen že bude vidět navenek, ale pomůže vám i s vnitřní pohodou. A těch několik minut, které budete trávit v koupelně nebo před zrcadlem, proměňte v zasloužený čas odpočinku a relaxu.

 

Maska, vana i nová rtěnka

Jaký je váš ranní rituál krásy? Umýt si obličej, dopřát si hydratační krém a upravit se?

Zkuste si čas strávený v koupelně ještě více užít a zpříjemnit – párkrát do týdne si dejte pleťovou masku nebo vyzkoušejte trendy novinku – obličejovou jógu. Ta v rámci pravidelnosti výrazně pomáhá udržet svěží kontury obličeje s minimem mimických vráse

Jestli pracujete na home office, je fajn, tedy pokud je to váš šálek čaje, dopřát si občas nějaké to zkrášlení: korektor nebo příjemný dotek pudru rozhodně fungují nejen na krásu, ale také jako povzbuzení v šedivých dnech sychravého předjaří. A co rtěnka? Říkáte si nejspíš, že s rouškami jim odzvonila hrana, ale to je omyl! Jestliže vám to udělá radost, rozsviťte svoji krásu třeba novou rtěnkou. Hydratované a krásné rty fungují stejně dobře doma jako venku.

Pokud je právě večer váš čas na rituály krásy, rozhodně doporučujeme vyzkoušet aspoň jednou týdně relaxační koupel. Dopřejte si zasloužený relax horké vany s koupelovou solí nebo současným hitem – koupelovou bombou, které existují v moha barvách a vůních.

A další tip? Co třeba bylinná směs, která vaši vnitřní i vnější krásu posílí?

                                                                                                                                  

 

Směs bylin pro krásu a jiskru s obsahem aloe vera

Co dokáže dodat vašemu organismu jiskru? Ideální kombinace bylin. Proto jsme vyvinuli čaj, který myslí i na to, aby působil na váš zevnějšek.

Třeba díky obsahu kopřivy, která je skvělým pomocníkem, pokud trpíte akné – dokáže jeho projevy při vnitřním užívání zmírňovat a blahodárně působí také na vyrážky či bronchitidy. Proto právě kopřiva tvoří základ našeho funkčního čaje Ahmad Tea Beauty.

Dále v něm najdete voňavou citronovou verbenu, meduňku lékařskou, která je známá tím, že dokáže snižovat stres, uvolnit a zpříjemnit spánek i podpořit správné zažívání.

Nechybí ani lístky z růží a broskvová chuť – díky nim si tak užijete opravdu lahodnou chuť, která vás pohladí a překvapí.

Esem v rukávu vyvážené chuti je v naší bylinné směsi plod sušeného rohovníku. Že nevíte, co je rohovník? Pěstuje se zejména ve Středomoří a jinak se mu říká také svatojánský chlebíček či karob. Rohovník je vyhledávaný pro svou přirozeně nasládlou chuť, která má bohaté kakaové tóny. A právě tato příjemná přírodní sladkost směs BEAUTY pozvedá do opravdových chuťových výšin.

A co pozvedne kromě chuti i váš beauty rituál? Přidaný nektar z aloe vera – která je známá pro své léčivé účinky. Jde o univerzálního pomocníka v péči o tělo a organismus, a to zvenku i zevnitř.

A tak je to i s krásou – ta vnitřní je totiž vidět i navenek! 

Sdílet článek

Štítky článku

Mohlo by vás zajímat