Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Rozmazlujte se (nejen) na Valentýna

Jsme toho názoru, že pravý čas pro společné rozmazlování ve dvou je kdykoliv. Pokud ale ctíte tradici svatého Valentýna, máme pro vás pár tipů, jak si užít den zamilovaných ve společnosti kvalitního čaje Ahmad Tea. Čaj je totiž nápoj pro všechny chvíle, pro všechna společná rána, večery při láskyplném objetí a chumlání pod dekou. Co třeba náš čaj Wild Strawberry na zamilovanou snídani do postele, servírovanou s láskou...? Připravte na tác dobroty, které máte oba rádi, k tomu konvičku oblíbeného čaje Ahmad Tea a nezapomeňte na nějakou sladkou tečku. Udělejte své polovičce radost a užijte si líné ráno, kdy nemusíte nikam spěchat. Co je důležitější, než společně strávený čas…

foto alt

Pokud budete hledat to správné balení čaje, máme pro vás hned několik našich tipů. :)

 

1) Dárková sada čajů se stylovým hrníčkem
A rovnou vám poradíme vzít dvě balení, ať každý máte doma ten svůj. Sada obsahuje vyladěný mix černých čajů English Breakfast, Earl Grey, zelených čajů Green Tea, Mixed Citrus, ovocného čaje Wild Strawberry a ledového čaje Cold Brew and Passion Fruit. Takže si oba ve výběru najdete určitě ten svůj. A hrníčky se vzkazy umí z každé snídaně udělat tu správnou ranní dávku radosti.

 

 

2) Dárková kazeta Tea Chest Four

Touhle sadou určitě potěšíte každou něžnou polovičku. Design plechové dózy je tak povedený, že si ji hned zamilujete. Dá se totiž použít na všechny důležité drobnosti v kuchyni, kanceláři i v koupelně, třeba na líčení. Prostě praktický dárek, který rozhodně najde uplatnění. Sada obsahuje vyladěný mix těch nejlepších černých čajů English Breakfast Tea, Earl Grey Tea, English No. 1. a zeleného čaje Green Tea. Ideální pro všechny, kteří chtějí během dne nebo po ránu povzbudit a sáhnou raději po čaji, než černé kávě.

 

 

3) Čajová kolekce One More Tea
Praktické balení čajů, které bezpečně dopravíte kamkoliv díky skleněné uzavíratelné dóze. Podle nás by se vyjímala jak na toaletním stolku, třeba na kosmetické štětce, nebo v kuchyni či v dílně. Jak vidíte, Ahmad Tea nerad plýtvá a raději vám k čajům přibalí takové dárkové balení, které vám zůstane a bude mít další využití. Dóza obsahuje kolekci černého (Earl Grey, Contemporary Chai Spice), zeleného (Green Tea Pure, Contemporary Maple Syrup), ovocného (Blackcurrant, Mixed Citrus, Wild Strawberry) a ledového čaje (Peach and Passion Fruit).

 

 

4) Kolekce čajů My Favorite Tea Box
Skvělý výběr pro každého milovníka čaje. Obsahuje černý Earl Grey, English Breakfast, English Tea No.1, Ceylon Tea, Darjeeling a bezkofeinový Evening Decaffeinated, abyste si čaj mohli bez obav dopřát i večer před usnutím. A doma se rozhodně neztratí. Každé ráno tak máte při ruce oblíbené čaje, které vás probudí a připraví na celý den. Až ji vyprázdníte, nevyhazujte ji, můžete ji opětovně naplnit sáčky svých oblíbených čajů, abyste je mohli mít hezky pohromadě.
 

 

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat