Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Tipy na dárky, které byste si sami přáli dostat

Znáte ty dárky, u kterých nevíte, zda z nich máte mít radost, nebo se dotyčný vůbec netrefil? My si myslíme, že mnohem lepší službu udělají dárky praktické a zároveň hezké. A těch máme v Ahmad na výběr tolik, že jimi potěšíte celou rodinu i blízké přátele. Nechte se inspirovat našimi vánočními tipy, které obdarovaným udělají rozhodně radost a u kterých se nemusíte bát, že byste se netrefili do vkusu…

foto alt

1.    Dárková sada se stylovým hrníčkem pro kamarádku, kolegyni i pro rodiče

Touhle originální sadou potěšíte v podstatě každého. Obsahuje vyladěný mix černých čajů English Breakfast, Earl Grey, zelených čajů Green Tea, Mixed Citrus a ovocného čaje Wild Strawberry a ledového čaje Cold Brew and Passion Fruit. Takže si každý může vybrat svou oblíbenou chuť a zároveň si ho hned uvařit do stylového hrníčku. Jeho minimalistický design hlavně ocení kamarádky, protože je insta friendly a na fotkách vypadá suprově. Ale stejně tak i rodiče, kterým můžete darovat dvě balení, aby si každý mohl vychutnat čaj ze svého vlastního hrníčku. Díky balení ho snadno zabalíte do dárkového papíru, stačí přidělat textilní mašličku, přidat jmenovku nebo věnování a máte dárek vyřešený.

 

 

2.    Voňavá kazeta se svíčkou pro babičku, maminku i přítelkyni

Sada obsahuje černý čaj English Breakfast, Earl Grey, zelený Green Tea, ovocný Wild Strawberry a Blackcurrant, ale kromě něj i krásnou a příjemně voňavou svíčku v plechové krabičce. Tímhle dárkem potěšíte každou ženskou duši. Protože každá žena by si občas měla dopřát chvilku jen pro sebe, zastavit se a relaxovat. A s šálkem kvalitního Ahmad čaje a jemnou vůní zapálené svíčky to půjde snadno. Díky víčku jde svíčka lehce uhasit bez nežádoucího kouře a po vyprchání vosku se dá jednoduše použít jako krabička na drobnosti nebo např. šperkovnice. Zkuste si vyhrát s balením v jemných barvách pro něžné polovičky. Takový dárkový papír s květy, jemným leskem a saténovou mašlí bude působit luxusně.

 

 

3.    Trendy kolekce Tea Time Ideas s praktickým zápisníkem pro kamarádku

Máte kolem sebe kamarádky, které jsou místo zapisování do počítače věrné papíru? Tak to pro ně bude zápisník tím pravým dárkem. Protože ty nejlepší nápady je potřeba někam zapsat, stejně jako poznamenat všechny důležité schůzky, nákupní seznamy, atd. Se stylovým a praktickým zápisníkem to bude hračka. Navíc vám k němu přibalíme mix čajů černých, zelených a ovocných (Earl Grey, Ceylon Tea, Jasmine Romance, Mixed Berries, Blackcurrant) pro chvíle nad prací, tvořením nebo při relaxu přijdou vhod. A tip na trendy balení? Zkuste využít novinový papír, pokud je jednobarevný, udělá dárku největší parádu, uvidíte. Místo načančané mašle, vyzkoušejte přírodní lýko, dá tomu ten správný nádech.

 

 

4.  Dřevěná kazeta Tea Forever pro rodiče a všechny milovníky čaje

V krásné dřevěné kazetě objevíte hned 150 sáčků nejoblíbenějších příchutí Ahmad čaje. Obsahuje Earl Grey, English Tea No.1, Ceylon Tea, Vanilla Tranquility, Green Tea Pure, Jasmine Romance, Mixed Berries, Mixed Citrus, Blackcurrant, Rosehip & Cherry, Detox, Peppermint & Lemon a z ledových čajů Peach & Passion Fruit, Lemon & Mint, Mango & Lychee. Opravdu parádní výběr pro všechny. Touhle kazetou neurazíte ani svého obchodního partnera nebo kohokoliv, komu chcete dát vědět, že vám na něm záleží. Luxusní dřevěná kazeta se bude na stole nebo v jídelně náramně vyjímat. Všechny čaje jsou navíc samostatně zabalené. Kazeta se dá neustále doplňovat a bude vám tak sloužit nekonečně dlouho. Má i krásné vnitřní polstrování v zelených Ahmad barvách, takže zaujme čestné místo v kavárně či restauraci. Prostě má mnohé využití. Pokud ji budete chtít dárkově zabalit, vyberte si luxusnější papír a saténovou stužku, která barevně ladí a podtrhne celý charakter dárku a dodá mu na důležitosti.

 


5.    Hrací skříňka Tea Magic pro přátele s dětmi

Nevíte si rady, jaký dárek vybrat pro své přátele, o to víc, když víte, že mají malé děti a vy si nejste zrovna jisti s výběrem, nebo je tak blízce neznáte? Nelamte si hlavu a vyberte si z naší nabídky perfektní balení čajů, které je zabalené do otáčecí hrací skříňky. Čaje potěší vaše přátele a hrací skříňka s melodií We Wish You a Merry Christmas zase malé děti, které si s ní dost vyhrají. Balení obsahuje Černý čaj Earl Grey, English Breakfast, zelený čaj Green Tea, Jasmine Romance, ovocné Mixed Citrus a Wild Strawberry. Ideální mix pro chladné večery a rána. A jak takový kulatý dárek vkusně zabalit? Pokud máte po ruce průhledný celofán, můžete dárek zabalit do něj a ovázat nahoře mašlí. Pokud chcete zvolit přírodnější materiál, sáhněte po hedvábném papíru nebo lněném plátnu a postupujte stejně. 

 

6.    Dárková kazeta Tea Chest Four pro přítelkyni

Tahle designová kazeta ve vkusné plechové krabičce potěší každou ženskou polovičku. Pudrově růžová barva ji předurčuje pro další využití. Např. jako větší šperkovnice nebo dóza na vizitky, líčení, vzkazy nebo galanterii apod. Obsahuje vyladěný mix těch nejlepších černých čajů English Breakfast Tea, Earl Grey Tea, English No. 1 a zeleného čaje Green Tea. Ideální pro všechny, kteří chtějí během dne nebo po ránu povzbudit a sáhnou raději po čaji než černé kávě. Čaje jsou vhodnější alternativou, protože jsou pro organismus a hlavně trávení šetrnější a nedráždí žaludek jako černá káva. Kazeta je sama o sobě tak hezká, že by ji bylo možná škoda balit do papíru. Zkuste ji ovázat jen luxusní saténovou stužkou v podobném barevném odstínu a dokoupit dárkovou taštičku. Přidejte věnování od srdce a máte krásný dárek z lásky.

 

7.    Čajová kolekce One More Tea pro maminku

Kolekce černého (Earl Grey, Contemporary Chai Spice), zeleného (Green Tea Pure, Contemporary Maple Syrup), ovocného (Blackcurrant, Mixed Citrus, Wild Strawberry) a ledového (Peach and Passion Fruit) čaje v praktické skleněné dóze. Ideální, pokud máte v plánu za rodiči cestovat a bojíte se, že by se vám dárek mohl nějak poškodit nebo zdeformovat. Téhle dóze se jen tak něco nestane. Po spotřebování ji můžete znovu doplnit čaji nebo  využít na mnoho způsobů. Může sloužit jako praktická nádobka na koření nebo jiné suroviny v kuchyni. Dóza na psací potřeby, vizitky, nebo kreativní komponenty. Obal na vatové tampónky a další potřeby v koupelně… Využití pro ni najdete vždycky. Navíc ji můžete darovat originálně, když ji polepíte vlastním štítkem, jmenovkou, nebo pokreslíte, či vyzdobíte vnitřek dekoracemi. Kreativitě se meze nekladou.

 


8.    Vánoční balení čaje v dárkové ozdobě pro kohokoliv

Tohle je opravdu praktický dárek, který můžete darovat komukoliv. Dekorační vánoční koule obsahuje balení sypaného čaje, takže je připravený hned ke spotřebě a balení může sloužit jako stylová dekorace na vánoční stromek či větvičky ve váze. Na výběr máme hned několik barev a designů, takže si můžete sestavit vlastní kolekci. Ideální jako dárek pro větší skupiny přátel nebo spolupracovníků. Zabalte je do malých dárkových taštiček, každou převázejte mašličkou a přidejte jmenovku. Do taštiček už můžete přidat i jakoukoliv další drobnost, která vás napadne.
 

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat