Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Hledáte vkusný dárek na Vánoce?

Znáte to, když necháte výběr dárků na poslední chvíli a nakonec pak vybíráte v zoufalství z toho, co vám přijde pod ruku, nebo co zbylo v obchodech v regále. Zkuste to tyhle Vánoce jinak, s předstihem. Ukážeme vám, že u Ahmad je z čeho vybírat a dokážete potěšit celou rodinu, protože čaj je nápoj, který spojuje, povzbuzuje, léčí i uklidňuje.
 

foto alt

Dárky nejen pro milovníky čaje

 

Čajová kolekce Dream Team

bude tím pravým dárkem pro každého. Protože i ten největší kávomilec sáhne v zimě po horkém šálku čaje, který zahřeje a je tím nejlepším pomocníkem při nemocech a nachlazení. Balení 90 sáčků kvalitního Ahmad čaje v sobě skrývá vyváženou kombinaci silných i svěžích chutí. Kompletní mix černých, zelených ovocných čajů, včetně těch ledových. Obsahuje černý Earl Grey, English Breakfast a lehce kořeněný Contemporary Chai Spice. Zelený Green Tea Pure a jasmínový Jasmin Romance. Ta vůně vás dostane. Z ovocných si zamilujete citrusový mix, svěží jahody a černý rybíz. Mají plnou chuť a aroma ovoce. A nesmíme zapomenout na ledový čaj s příchutí citronu a limetky. Neslazená varianta ledového čaje, kterou můžete pít kdykoliv, na něj máte chuť. Třeba když chcete dodržet pitný režim, ale obyčejná voda není váš přítel. Balení bude skvělým dárkem opravdu pro všechny blízké a navíc se dá po vyprázdnění opět doplnit a použít jako praktický zásobník na čaje.

 

 

Čajová kolekce One More Tea ve skleněné dóze (40 ks)

Pokud hledáte praktičtější balení, než to v klasické papírové krabičce, máme pro vás super variantu. Skladnější kolekce čajů One More Tea v praktické skleněné dóze. Takový dárek se vám v kufru nebo tašce jen tak nezdeformuje, ať ho povezete kamkoliv. Obsahuje vyladěný mix černého (Earl Grey, Contemporary Chai Spice), zeleného (Green Tea Pure, Contemporary Maple Syrup), ovocného (Blackcurrant, Mixed Citrus, Wild Strawberry) a ledového (Peach and Passion Fruit) čaje. Takže si každý vybere přesně podle chuti i podle toho, zda potřebuje ráno povzbudit, nebo naopak relaxovat či si vychutnat čaj s něčím sladkým. Skleněná dóza může potom sloužit na mnoho způsobů. Praktická nádobka na koření nebo jiné suroviny v kuchyni. Dóza na psací potřeby, vizitky, nebo kreativní komponenty. Obal na vatové tampónky a další potřeby v koupelně...Využití pro ní najdete vždycky. Navíc ji můžete po odstranění originální nálepky polepit vlastními štítky, jmenovkou, nebo ji podle sebe jakkoliv pomalovat. Kreativitě se meze nekladou.

 

 

Stylová kolekce čajů Tea Chest Four v plechové krabičce (40 ks)

Máte kolem sebe někoho, kdo není velký vyznavač kávy a ráno raději sáhne po černém čaji? Pak pro něj bude kolekce Tea Chest Four skvělým dárkem. Obsahuje totiž mix 3 černých čajů z těch nejkvalitnějších čajových lístků. Povzbuzující English Breakfast Tea, který je po ránu vhodnějším nápojem než káva. Nedráždí žaludek a umí dodat energii, kterou po probuzení potřebujete. Sametový Earl Grey Tea pro opravdové vyznavače černého čaje. Má jemnou chuť a vůni a nejlépe chutná se lžičkou medu a špetkou mléka. A English No. 1., jde o exkluzivní směs čajů z Assamu, Srí Lanky a Keni, tři oblíbené britské čajové oblasti. Čaje jsou vyvážené tak, aby poskytly živou, úplnou a vydatnou chuť čaje. S hlubokým jantarovým nádechem, náznakem bergamotu a jemnou chutí. Kromě černých čajů najdete v kolekci i náš zelený čaj se svěží květinovou vůní a jemnou lehkou chutí. Ideální vyvážený čajový mix pro vyznavače čaje. Navíc v krásné plechové dóze, která se bude na stolku či poličce krásně vyjímat. Po spotřebování čajů může sloužit jako šperkovnice, nebo krabička na domácí sušenky, coockies, granolu, apod. Její design je tak hezký, že by bylo škoda ji schovávat někde v šuplíku.

 

 

Kolekce My Best Teatime friend s parádním hrnkem (473 ml)

Tímhle dárkem uděláte radost snad každému. Kdyby ne kvůli čajům, tak rozhodně díky stylovému prostornému hrnečku, který máme hned ve dvou designech. Myslíme si, že udělá radost každému instgramerovi, takový hrnek se bude na všech mood fotkách náramně vyjímat. Minimalistický design, praktický tvar a designové písmo ho k tomu předurčuje, uvidíte. A aby bylo co z hrnečku popíjet, přibalili jsme k němu i mix černých čajů English Breakfast, Earl Grey, zelených čajů Green Tea, Mixed Citrus a ovocného čaje Wild Strawberry a ledového čaje Cold Brew and Passion Fruit. 

 

 

Kolekce My Teatime Relaxation s vonnou svíčkou

Myslíme si, že tahle nádherná sada potěší každou ženskou duši. Ať už jde o sestru, babičku, maminku, partnerku nebo kamarádku. Ženy milují svíčky, neříkáme, že muži také ne, ale kdybyste si nevěděli u něžných poloviček rady, tak si vzpomeňte na náš tip. Svíčka je ve vkusném kovovém pouzdře a má příjemnou uklidňující vůni. Díky víčku je nebudete mít problém uhasit a to bez nežádoucího kouře. Sada obsahuje černý čaj English Breakfast, Earl Grey, zelený Green Tea, ovocný Wild Strawberry a Blackcurrant.
Užijte si chvíle relaxu a hygge chvilku při svitu svíčky, zachumlaní pod dekou a s šálkem dobrého čaje. To je ta pravá zimní atmosféra, která vám navodí klid duše a pohodu a to i přesto, že za okny bude třeba pochmurno a deštivo. Tohle je vaše chvilka, tak si ji vychutnejte. A až vám svíčka vyhoří, zužitkujete nádobku třeba na malé drobnosti jako je bižuterie, drobné nebo galanterie.

 


 

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat