Ahmad Tea Blog
Články
Recepty
Tagy

Dokonalý dárek pro milovníka čaje

Rok se blíží ke konci a s ním přichází jedno z jeho nejkrásnějších období. Vánoce ťukají na dveře. Cítíme se znovu jako děti a oživujeme tradice – naše nejmilejší vzpomínky z dětství a vytváříme si své vlastní, nové. Domov se třpytí světýlky a chystá se velká zábava. Jako každý rok se snažíme vymyslet kouzelné dárečky, které potěší každého u stromečku. Pojďme se podívat na ty, které letos přichystal Ježíšek u Ahmad Tea. 

foto alt

Pro všechny milovníky čaje a čajové kultury jsme připravili novou vánoční selekci, která vám usnadní výběr dárků pro všechny členy rodiny i přátele. Ale pozor, dodání do Vánoc jsme schopni garantovat jen do 18.12. Mrkněte proto do našeho e-shopu, dokud je čas. 

 

Fruit Lover’s Collection

Hravá a barevná ovocno-bylinková kazeta Fruit Lover’s Collection nadchne každého milovníka ovocných čajů. Celkově v ní obdarovaný najde selekci 8 nejlepších ovocných čajů Ahmad Tea od oblíbených lesních plodů, přes jahodu s chilli, až po mix citrusů. 

My Favorite Tea Selection
 
Pokud dáváte přednost klasice, kazeta My Favorite Tea Selection bude ta pravá. Tato skvěle vyladěná selekce zeleného, černého a ovocného čaje potěší při každé příležitosti. 

Twilight Tea Caddy
 
Jako krásná dekorace do kuchyně poslouží designová dóza Twilight Tea Caddy – kovová kazeta v jemně květinovém designu, vytvořená na míru milovníkům černého čaje. Dóza je nejen oku lahodící, ale zároveň praktická a uchová čaj voňavý po dlouhou dobu.

Twilight Teabag Selection 

 V kouzelném dárkovém balení Twilight Teabag Selection najde obdarovaný tři černé čaje: od klasiky v podobě English Breakfast, až po exotický Chai Spice a voňavý černý čaj s příchutí vanilky.

Vybrali jste? V tom případě stačí objednat v našem e-shopu, počkat na dodání a dárečky se vší láskou a péčí zabalit.

Věříme, že pod stromečkem moc potěší. Přejeme vám pohodový advent a voňavé Vánoce!


 

Sdílet článek

Štítky článku

Mohlo by vás zajímat