Exotický tapiokový pudink
Skvělý osvěžující dezert, který je nejlepší podávat vychlazený z lednice. Chutná exoticky po kokosovém mléku a mangu. Neodolatelná kombinace, kterou si zamilujete. Příprava není nic složitého.

asdasdadadadad
Ingredience
Postup přípravy:
Tapioku je potřeba namočit do vody, ideálně přes noc. Nejdřív ji propláchněte pod studenou vodou a pak ji namočte – jednoduše přidejte do hrnce 3x víc vody než tapioky. Jedna malá miska kuliček stačí asi na 6 porcí dezertu, tak tapioky nedávejte zbytečně moc, opravdu hodně nabude na objemu.
Druhý den ji ve stejné vodě povařte, až zesklovatí a bude skoro průhledná. Pak přilijte kokosové mléko a doslaďte podle chuti. Můžete přidat třeba med, stévii či palmový nektar nebo nesladit vůbec, pokud nechcete. Povařte směs cca 5 minut do zhoustnutí. Hrnec odstavte a pudink pak můžete rovnou rozdělovat do skleniček nebo misek. Zatímco pudink stydne, oloupejte a naporcujte mango, dejte do mixéru a ušlehejte na jemný krém. Ten navrstvěte do skleniček na tapioku a pak už jen dozdobte lístky máty či ovocem.